top of page

Nestje Rey & Nyla
geboren op 12-06-24 

  • Instagram
IMG_2965.jpg

Ons eerste Rex Widder nestje is op 12 juni 2024 geboren. Een match tussen de nieuwsgierige blauwgrijze Rey met een mooie brede kop en onze rustige zwart-witte Nyla. De kleintjes groeien op tussen de kinderen en andere dieren en zullen veel aandacht krijgen.

 

Het nestje bestaat uit vijf kleintjes waarvan de geslachten momenteel nog onbekend zijn. Als je interesse hebt in één of twee van de konijntjes uit dit nestje stuur dan even een appje, een dm op instagram of bel naar 0649983972.

WhatsApp Image 2024-06-25 at 23.00.07 (1).jpeg

The members of this newborn family

WhatsApp Image 2024-06-25 at 23.00.07.jpeg

Gereserveerd

geslacht nog onbekend

IMG_2541.jpg

Beschikbaar
geslacht nog onbekend

WhatsApp Image 2024-06-25 at 23.00.07 (1).jpeg

Beschikbaar

geslacht nog onbekend

IMG_2574.jpg

Gereserveerd
geslacht nog onbekend

WhatsApp Image 2024-06-25 at 23.00.06.jpeg

Beschikbaar

geslacht nog onbekend

Het Animal Design van dit nestje

Ik vind het heel interessant en verhelderend om dingen te bekijken door de lens van Human Design. Een voor mij oneindig fascinerend en diep gelaagd systeem waarmee je jouw unieke energetische blauwdruk kunt inzien. Dit is een systeem dat het hele leven omvat, niet alleen 'humans'. Elke levensvorm heeft dan ook een eigen specifieke blauwdruk. Dus ook dieren.

 

Ik bereken de blauwdruk van alle dieren die bij mij thuis geboren worden. Degene die al iets verder thuis zijn in Human- en/of Animal Design zullen de onderstaande omschrijvingen kunnen plaatsen. Misschien ziet het er voor jou meer uit als een soort vreemde brei van cijfers, vakjes, letters, tekentjes en streepjes. Mocht je er meer uitleg over willen dan kan ik je bij de aanschaf van je nieuwe diertje een reading geven over jouw design en die van jouw toekomstige maatje voor een kleine extra bijdrage van € 45,-.

 

Omdat de konijntjes kort achter elkaar geboren zijn en er in deze korte periode geen significante verschuivingen hebben plaatsgevonden in de planeten, hebben zij allemaal dezelfde activaties. Uiteraard zijn alle konijntjes uniek (als je heel diep het design in gaat kun je dit ook zien als je een tijd hebt die op de minuut klopt) en is de manier waarop het beestje zich uit afhankelijk van meerdere factoren, nature & nurture.

Animal Design:

 

Auratype: reflector


Activaties in poorten:
20 - presence
8 - direction
12- metamorphosis
5 - patterns
27 - herding

*Tip voor als je al iets verder thuis bent in design. Kijk eens welke electromagnetische connecties jullie samen maken! Kleuren jullie samen energiecentra in die jij in je geboorteblauwdruk niet hebt gedefinieerd?

Hoe gaat het in zijn werk en wat kost het?

IMG_3096.jpg

Zodra de konijntjes 10 weken oud zijn (vanaf 21 augustus) zijn ze ver genoeg ontwikkeld om te kunnen verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Mocht je precies in deze periode op vakantie gaan is het ook mogelijk ze later op te halen.

Tegen deze tijd zijn de konijntjes goed gesocialiseerd door ons en hun moeder. Als je ze ophaalt kun je papa en mama nog even ontmoeten, krijg je een zakje overgangsvoer mee en hun Animal Design

De konijntjes kosten € 40,- per stuk en € 75,- voor twee.

We kijken serieus naar een goede match en behouden het recht te weigeren als we denken dat deze niet aanwezig is. Konijnen zijn groepsdieren dus het is fijn als er ook een maatje aanwezig is of bij komt. Twee konijntjes reserveren is ook een optie.

 

Je kunt er twee afnemen uit dit nestje, of combineren met kleintjes uit het nestje van Candy die geboren zijn op 26/06/2024. Kijk hier voor de kleintjes uit het nestje van Candy >

IMG_2608.jpg

Sfeerimpressie

Kijk voor meer foto's en filmpjes op onze Instagram

  • Instagram
bottom of page