top of page

Selky's Farm
rex rabbits & sphynx cats

  • Instagram
IMG_0996.jpg

Hoe het begon

Vernoemd naar onze eerste Sphynx kat, werd Selky's Farm in 2023 in het leven geroepen. Na jaren vol allergieën, een grote liefde voor dieren maar toen geen mogelijkheid om ze zelf te houden, vulde in 2023 mijn huis zich met een aantal furry, en niet zo furry, friends (die erom bekend staan minder allergieën op te wekken). Geïnitieerd door mijn oudste zoon die heel graag een kat wilde, op gang gebracht door een fijne logekat waarmee we het even konden 'uittesten', en verder gedreven door mijn eigen enthousiasme.

Nadat mijn woning zich in de zomer van 2023 verder vulde met twee Sphynx katten en Rex konijntjes noemde mijn vriendin ons huis gekscherend Selky's Farm, en ik vond het eigenlijk wel een hele grappige naam dus hij bleef.  

IMG_4047.jpg

Human Design

& the Design of Forms

Ik bekijk en duid de wereld graag door de lens van Human Design. Een voor mij oneindig fascinerend en diep gelaagd systeem waarmee je jouw unieke energetische blauwdruk kunt inzien. Dit is een systeem dat het hele leven omvat, niet alleen 'humans'. Elke levensvorm heeft dan ook een eigen specifieke blauwdruk. Het geeft zo mooi weer dat elk blaadje gras, elk dier en elk mens helemaal uniek is.

 

Ik experimenteer hiermee (want dat is waar dit systeem je toe uitnodigt, niet geloven maar zelf kijken hoe het werkt) en wil mensen (en kinderen) graag helpen om hun bondgenoot te vinden die hun unieke zijn ondersteund. En die van het dier. Door ieders design mee te nemen in het beslissingsproces en informatie te delen hierover met de toekomstige eigenaren, hoop ik wat meer bewustzijn te creëren (over de mogelijkheden) binnen de samenwerking met andere levensvormen die hier samen met ons op deze aardbol wonen. En tegelijkertijd de mensen en kinderen die bij mij komen een beetje verder terug te begeleiden naar de wijsheid van hun lijf.

IMG_1051.jpg

Nestjes en de juiste match

Dieren hebben de unieke gave om echt in het nu te zijn (en ons hier te brengen). Ik zie dit bij mezelf en mijn jongens gebeuren, hoe verzachtend en rustgevend een band met een dier kan zijn, mits de match klopt voor alle partijen (met de andere zijde van dit spectrum hebben we ook ervaring). 

 

Wij hopen de komende tijd zelf een aantal nestjes Rex konijntjes en Sphynx katten te fokken. En met deze beestjes en hun nieuwe eigenaren een uitwisseling te bewerkstelligen die gunstig is voor beide partijen. 

Voordat je bij ons langskomt vraag ik je dan ook om jouw geboortegegevens (en die van eventuele familieleden) op te sturen zodat ik jullie op basis van alle designs en mijn eigen intuïtie helemaal op maat kan begeleiden. 

Voor mij is dit een nieuw avontuur, ik zou het heel leuk vinden als je mij op de hoogte wilt houden als je een van onze beestjes hebt gekocht (of zelf met Animal Design experimenteert) zodat ik nog meer ervaringsgerichte data kan verzamelen. Wil je samen met mij dit experiment aangaan?

 

Onderaan vind je de planning voor 2024 en 2025.

De members

Op de planning

28c8d133-3a28-4f47-81c4-2e93dd9f33f5 2.JPG

Rey x Nyla - lente 2024

Over een aantal maanden staat ons eerste Rex Widder nestje op de planning. Onze nieuwsgierige blauwgrijze Rey met een mooie brede kop gaat op date met onze rustige zwart-witte Nyla. De kleintjes groeien op tussen de kinderen en andere dieren en zullen veel aandacht krijgen.

De konijntjes kosten rond de 40 euro (mogelijk vindt hier nog een wijziging in plaats). We kijken serieus naar een goede match en behouden het recht te weigeren als we denken dat deze niet aanwezig is. Konijnen zijn groepsdieren dus het is fijn als er ook een maatje aanwezig is of bij komt. Twee konijntjes reserveren is ook een optie.

 

Ook zal ik het Animal Design van de dieren berekenen en krijg je deze erbij. Voor een extra bijdrage kan ik ook een uitgebreidere Human Design en Animal Design reading geven zodat je jouw huisdier (en jezelf) nog beter leert kennen en ziet waar jullie elkaar (energetisch) beïnvloeden. 

Als je interesse hebt in een van de konijntjes uit dit netje dan is inschrijven mogelijk. De mensen op de wachtlijst hebben de eerste keuze als het nestje wordt geboren. Houdt er rekening mee dat ik graag jullie geboortegegevens ontvang (dag, tijd, plaats) om de designs te berekenen. Ik gebruik deze informatie om een betere match te kunnen bewerkstelligen. Houdt deze website en Instagram in de gaten voor verdere updates.

IMG_4089.jpg
IMG_2983.jpg

Rey x Snowy - eind zomer 2024 of lente 2025

Afhankelijk van onze ervaring met het nestje van Nyla en Rey, en de vraag, matchen we Rey met onze zeer nieuwsgierige en avontuurlijke Snowy aan het eind van deze zomer of in de lente van volgend jaar. 


De konijntjes kosten rond de 40 euro (mogelijk vindt hier nog een wijziging in plaats). We kijken serieus naar een goede match en behouden het recht te weigeren als we denken dat deze niet aanwezig is. Konijnen zijn groepsdieren dus het is fijn als er als er ook een maatje aanwezig is of bij komt. Twee konijntjes reserveren is ook een optie.

 

Ook zal ik het Animal Design van de dieren berekenen en krijg je deze erbij. Voor een extra bijdrage kan ik ook een uitgebreidere Human Design en Animal Design reading geven zodat je jouw huisdier (en jezelf) nog beter leert kennen en ziet waar jullie elkaar (energetisch) beïnvloeden. 

Als je interesse hebt in een van de konijntjes uit dit netje dan is inschrijven mogelijk. De mensen op de wachtlijst hebben de eerste keuze als het nestje wordt geboren. Houdt er rekening mee dat ik graag jullie geboortegegevens ontvang (dag, tijd, plaats) om de designs te berekenen. Ik gebruik deze informatie om een betere match te kunnen bewerkstelligen. Houdt deze website en Instagram in de gaten voor verdere updates.

IMG_4404.jpg

Selky x ?

In de winter van 2025 staat ons eerste nestje met Sphynx katten op de planning. Selky is een goed gesocialiseerde Sphynx kat met stamboom. Met wie we haar willen matchen weten we nog niet. 

De kittens zullen hier in de woonkamer opgroeien met andere dieren en kinderen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om kittens goed te socialiseren dus we zullen er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. We zullen de kittens ook laten wennen aan water, nageltjes knippen en meer. De prijs zal rond de €1200,- liggen (mogelijk vindt hier nog een wijziging plaats).


We kijken serieus naar een goede match en behouden het recht te weigeren als we denken dat deze niet aanwezig is. Net als onze rex konijntjes zijn Sphynx katten niet graag alleen. Dus de aanwezigheid van een maatje (kan uit dit nestje meeverhuizen of al aanwezig zijn) is heel belangrijk. 

 

Ook zal ik het Animal Design van de dieren berekenen en krijg je deze erbij. Voor een extra bijdrage kan ik ook een uitgebreidere Human Design en Animal Design reading geven zodat je jouw huisdier (en jezelf) nog beter leert kennen en ziet waar jullie elkaar (energetisch) beïnvloeden. 

Mocht je al interesse hebben in een van de kittens dan kun je jezelf alvast inschrijven op de wachtlijst. Dan heb je de eerste keus als het nestje is geboren. Houdt deze website en Instagram in de gaten voor updates.

Read my blogposts about Animal Design

bottom of page