top of page
IMG_8017.jpg

Aylin van den Houten

COMMUNICATIE & FOTOGRAFIE

  • LinkedIn
  • Whatsapp

Hi!

Ik ben Aylin; sociaal, creatief, loyaal, leergierig en klantgericht. Graag houd ik me bezig met fotograferen en mooie content creëren die echt aansluit bij de behoefte van de klant. In mijn vrije tijd ga ik vaak naar buiten met mijn twee zoontjes, bestudeer ik Human Design, sport ik en zoek ik gezelligheid op bij vrienden en familie.

MIJN CV

Ervaring

DOWNLOAD CV

2017 - Heden

Eigenaar Aysee Photography

Aysee Photography

Amersfoort

Portretten, familieshoots, productfotografie en meer. Bekijk mijn portfolio >

2021: Project 'Humans of Amersfoort'. Samen met journalist Lennah Koster legde ik een reeks eigenzinnige, bijzondere, opvallende, kleurrijke en alledaagse mensen uit Amersfoort vast. De foto's en verhalen werden 15 weken lang gepubliceerd in De Stad Amersfoort. Gesubsidieerd door Gemeente Amersfoort. Bekijk het project >

2020: Project 'Mijn Vrijheid'. Samen met journalist Lennah Koster legde zes Amersfoortse verhalen over vrijheid vast. De foto's werden geëxposeerd in De Observant. Gesubsidieerd door Gemeente Amersfoort. Bekijk het project >

2021 - Heden

Studio Manager

Fit Zone

Amersfoort

Bij Fit Zone ben ik verantwoordelijk voor de een groot deel van de Marketing/Communicatie, beheer ik de voorraad en ondersteun ik de directie met allerlei lopende zaken.

Ik heb onder andere de nieuwe website gemaakt: www.thefitzone.nl.

2018 - 2022

Floor Manager 

Proof Bakery

Amersfoort

Bij Proof Bakery was ik verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van gasten in de bakkerij en horeca en het aansturen van collega's.

Ook heb ik de eigenaresse onder andere geholpen met marketing en communicatie, het maken van flyers en andere communicatie-uitingen en de fotografie van producten.

2013 - 2016

Communicatie medeweker

Stichting Move

Utrecht

Bij Stichting Move was ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.

 

Ik hield me onder andere bezig met de promotie van de stichting en haar projecten in de zeven verschillende steden. De vernieuwing van de website en huisstijl, het schrijven en versturen van persberichten en nieuwsbrieven, fotograferen van projecten en ontwerpen van promotiemateriaal.

Opleiding

2007 - 2011

HBO Digitale Communicatie

Hogeschool Utrecht

  • Minor Reclame

  • Extra activiteiten: Begeleider Introductiekamp

Vaardigheden

Programma's

Adobe Lightroom (expert) en Adobe Photoshop (basis)

Canva (online designplatform)

Wix (programma om websites mee te bouwen)

Microsoft Office

Talen

Nederlands (vloeiend)

Engels

bottom of page